Τηλ: 210 9374351-210 9374369|info@politexno.gr

Αφεντούλη Εύα

Η πρακτική ενασχόλησή μου με τη yoga ξεκίνησε περίπου εννιά χρόνια πριν, στη Θεσσαλονίκη, μαθήτρια της Δέσποινας Χατζησάββα, που με την αγάπη της με βοήθησε να βρω αυτό που ήταν για μένα. Αρχικά η πρακτική μου ήταν συγκεντρωμένη στο σώμα μου, το οποίο είχε πολλά ενεργειακά μπλοκαρίσματα, που μεταφραζόταν σε πόνους και δυσκαμψίες. Αυτό που με μάγεψε στην πρακτική ήταν αυτό που ένιωθα μετά, που επεκτεινόταν και πέρα από το σώμα. Η ηρεμία, η ανακούφιση, η διεύρυνση του νου, η συνειδητοποίηση της δύναμης της αναπνοής.

Μέσα από την εσωτερική αναζήτηση και μελέτη ήρθε στο μονοπάτι μου και η γνωριμία με τα ενεργειακά μονοπάτια, μελετώντας βιβλία και παρακολουθώντας σεμινάρια, οπότε και άρχισα να “μεταφράζω” όσα βίωνα.

Στο μεταξύ ήρθα στην Αθήνα, όπου και συνέχισα την πρακτική μου έχοντας την τύχη να συναντήσω και να εμπνευστώ από δασκάλες με αγάπη για το έργο τους (Θώμη Λαδά, Λητώ Δούμουρα, Αναστασία Λουκοπούλου) και όλα άρχισαν να παίρνουν το δρόμο τους.

Το καλοκαίρι του 2014 ένιωσα την ανάγκη να εμβαθύνω ακόμη περισσότερο. Οδηγήθηκα λοιπόν, στο εκπαιδευτικό 200+ ωρών του Yoga House με τον παραδοσιακά εμπνευσμένο δάσκαλο Χρήστο Χαρικιόπουλο, το οποίο ξεκίνησα το Νοέμβριο του 2014 και ολοκλήρωσα τον Ιούνιο του 2015. Ένα ταξίδι ζωής, που θα έχει πάντα πολύτιμη θέση στην καρδιά μου. Eπιπλέον, τον Ιούνιο του 2015 παρακολούθησα ένα σεμινάριο 20 ωρών «NLP The art of teaching» με τη Valerie Saier, Master Nlp και δασκάλα Yoga.

Το καλοκαίρι του 2015 παρακολούθησα μαθήματα Kundalini yoga με τη δασκάλα Lynn Roulo και από τον Οκτώβριο του 2015 έως τον Ιούνιο του 2016 μαθήματα Tantra Yoga με τη δασκάλα Φωτεινή-Lavanya. Από τον Οκτώβριο του 2015 έως τον Απρίλιο του 2016 ολοκλήρωσα ένα 50ωρο workshop Yin & Yang creative flow yoga με την Μπέτυ Παπαδοπούλου. Στο μεταξύ έχω παρακολουθήσει και μικρότερα θεματικά workshops. Το καλοκαίρι του 2016 συμμετείχα ως μαθήτρια και karma yogi στο Barcelona Yoga Conference έχοντας την τύχη να παρακολουθήσω workshops και μαθήματα με δασκάλους όπως η Angela Farmer και ο Victor Van Kooten, ο David Williams, o Simon Park, η Kaline Alayna Kelly, η Christine May, η Μeghan Currie, η Meg Evans, η Mireia Castellsague, ο Krishnatakis, η Neus Abella.

Νιώθω μεγάλη αγάπη βιώνοντας αυτό το μονοπάτι και θα είναι μεγάλη μου χαρά να μπορώ να προσφέρω και να μεταδώσω στους ανθρώπους όσα έχω μάθει και βιώσει και όσα θα συνεχίσω να μαθαίνω. Διδάσκω Hatha Yoga, Creative Flow και Yin Yoga, σχεδιάζοντας μαθήματα με δημιουργικότητα, βασισμένα στη θεραπευτική παράδοση.

Namaste,

Εύα Αφεντούλη

2017-11-27T17:02:18+00:00