Τηλ: 210 9374351-210 9374369|info@politexno.gr

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

Ο ηθοποιός διαθέτει ένα μόνο όργανο για να μεταδώσει τα συναισθήματα του, τις συγκινήσεις του, την ιστορία που θέλει να αφηγηθεί: το σώμα του. Κι αυτή είναι μια πραγματικότητα που τρομάζει.

Στα πλαίσια αυτού του Θεατρικού Εργαστηρίου και χρησιμοποιώντας μια σειρά ασκήσεων και πρακτικών, που βασίζονται στην μέθοδο του Μιχαήλ Τσέχωφ, θα προσπαθήσουμε, μέσα από ερωτήσεις και απαντήσεις, θεωρία και πρακτική, να αναπτύξουμε το συναίσθημα και το κορμί μας. Θα δοκιμάσουμε να στρέψουμε την προσοχή μας στα σωματικά και φωνητικά εργαλεία μας, ώστε να ερεθιστεί η φαντασία ως μέσο έκφρασης. Θα κατανοήσουμε την έννοια της συγκέντρωσης στο θέατρο, την ανάγκη να υπερβούμε ένα κείμενο προκειμένου να το ερμηνεύσουμε. Θα χρησιμοποιήσουμε τα συναισθήματα μας, έτσι ώστε να γίνουν όπλα σωματικής έκφρασης.

Ο στόχος, τελικά, αυτού του Εργαστηρίου είναι να αναπτύξουμε μια τεχνική που θα οπλίσει το σώμα, τη φωνή και τα συναισθήματα του ηθοποιού. Και αυτή την τεχνική να τη χρησιμοποιήσουμε προκειμένου να αφηγηθούμε μια ιστορία στο κοινό, ως μια ενιαία παράσταση.

Ολιγομελή τμήματα. Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Κάντε άμεσα την κράτησή σας!
Θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα απαραίτητα μέτρα, σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου.
Η Γραμματεία μας θα λειτουργεί Καθημερινές 17:00-21:00 και Σάββατο 10:00-15:00 για πληροφορίες.
2020-10-22T17:51:05+00:00