Τηλ: 210 9374351-210 9374369|info@politexno.gr

Μπούντρος Αλέξης

Ο Αλέξης Ορέστης Μπούντρος γεννήθηκε στο Σίδνεϊ Αυστραλίας και μετοίκησε στην Ελλάδα σε ηλικία 7 ετών, ακολουθώντας τον επαναπατρισμό της οικογενειάς του. Η αγάπη του για την μουσική εκδηλώθηκε πολύ νωρίς όπου σε ηλικία 4 χρονών ξεκίνησε να παίζει πιάνο. Στα 8 του ανακάλυψε την κιθάρα η οποία και έμελλε να γίνει η μεγάλη του αγάπη και το απόλυτο μέσο δημιουργίας και εκφρασής του μουσικά και καλλιτεχνικά.

 

Στην εφηβεία του συμμετέχει με πρωταγωνιστικό ρόλο σε διάφορα συγκροτήματα, παράληλα με την φοίτηση του στο Βρετανικό σχολείο St.Lawrence College. Το 2009 απoφοιτά άπο το American College of Greece με πτυχίο μουσικής, έχοντας καθηγητές τους Δημήτρη Τουφεξή, Leslie Jones και Christine Tokatlian και αποσπάει το Special Award for Artistic Achievement. Ως πρόεδρος του Music Society του κολλεγίου, ανεβάζει πολλές συναυλίες και παραστάσεις, με πιο αξιοσημείωτη αυτή του μουσικό/θεατρικού “Atmosphere” την οποία επιμελείται καλλιτεχνικά ο ίδιος. Την ίδια χρονιά, ερμηνεύοντας Μάνο Χατζιδάκι, παίζει προς τιμήν του προέδρου της δημοκρατίας Κωνσταντίνο Στεφανόπουλο σε εκδήλωση του κολλεγίου.

 

Τα επόμενα χρόνια εργάζεται επαγγελματικά ώς μουσικός και συνεργάζεται με μια ευρεία γκάμα καλλιτεχνών όπως: Memorabilia (Alternative/ArtRock), GotchaCovered (RockCovers), Panos Gourgiotis, Komis X, Remi, Giannis Zaragalis, Labri Giotto, LeonOfAthens, MamacitaOnFire, Penelope Anastasopoulou, Sakis Rouvas, Fu Madrow, Notis Sfakianakis, Dope MC, Giorgina Karahaliou, Sykes, Heat, C:Real, Maria Elena Kyriakou, Eva Tsachra & Alex Economou.

 

Ως δάσκαλος κιθάρας, παραδίδει μαθήματα σε μαθητές όλων των ηλικιών, ενώ επίσης ασχολείται ενεργά με την σύνθεση, έχοντας γράψει πρότυπη μουσική για καλλιτέχνες και διαφημιστικά βίντεο (ads/promo-videos/jingles). To 2017 παίρνει πτυχίο κιθάρας με διάκριση (RGT University of West London, London College of Music).

 

Απο το 2017 διδάσκει ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας.

2022-11-16T15:17:42+00:00