Τηλ: 210 9374351-210 9374369|info@politexno.gr

Παναγάκου Ελευθερία

Ελευθερία Παναγάκου – Piano, Keyboards, Θεωρία Μουσικής και Μουσικοκινητική Αγωγή

Καθηγήτρια Μουσικής με Σπουδές στην Κλασική & Μοντέρνα Μουσική. Ως απόφοιτος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών & Σπουδάστρια του Εθνικού Ωδείου, είχε από νωρίς ανακαλύψει την αγάπη της τόσο για την Τέχνη της Μουσικής, όσο & για την Παιδαγωγική της προσέγγιση.

Η Καλλιτεχνική της Δράση « αγγίζει » ποικίλες πτυχές της Μουσικής Τέχνης. Έχοντας παρακολουθήσει μια πλούσια σειρά από Σεμινάρια Στιχουργικής, Ποίησης, Μουσικής Σύνθεσης, Τραγουδοποιίας & Μουσικού Θεάτρου, η Ελευθερία « χτίζει » καθημερινά την προσωπική της Τραγουδοποιητική Καριέρα. Έχει υπάρξει σε μεγάλες μουσικές σκηνές, μία εκ των οποίων είναι αυτή της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, όπου με αφορμή τη συμμετοχή της στους Αγώνες Δημιουργίας Ελληνικού Τραγουδιού/3 απέσπασε το 1ο Βραβείο. Έχει διακριθεί επίσης στο Παιδικό Τραγούδι με τη συμμετοχή της στην 4η Ακρόαση της Μικρής Άρκτου, ενώ απέσπασε & το 1ο Τιμητικό Βραβείο στη Σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης για το έργο της « Σαν τον Φιλήμονα & τη Βαυκίδα » για δίφωνη παιδική χορωδία & πιάνο γιορτάζοντας τα 100 Χρόνια της Απελευθέρωσης. Μέχρι πρόσφατα αποτελούσε μέλος της Metal μπάντας « Dreamonition » όπου κυκλοφόρησαν & το ντεμπούτο τους Αlbum « Living In a Microcosm », έχει στο ενεργητικό της συμμετοχές σε αξιόλογες δισκογραφικές δουλειές ( ελληνόφωνες & αγγλόφωνες ) & σήμερα συνθέτει, στιχουργεί, παίζει πλήκτρα & τραγουδά για τη νεοσύστατη Heavy Metal μπάντα της.

Για την Ελευθερία η Μουσική είναι Έκφραση Ψυχής, Απελευθέρωση, « Λύση », Δημιουργική Εκτόνωση & – πάνω απ’ όλα – Ευχαρίστηση. Με πλήρη αφοσίωση σε αυτές τις Αξίες, παρακινεί μικρούς & μεγάλους, αρχάριους & προχωρημένους φίλους να ανακαλύψουν τον εαυτό τους & να περπατήσουν τα μουσικά μονοπάτια που αγαπούν.

2022-09-30T14:27:53+00:00