Τηλ: 210 9374351-210 9374369|info@politexno.gr

Σπανού Μελίνα

Η Μελίνα Σπανού είναι πτυχιούχος βιολιού και παιδαγωγός. Είναι απόφοιτη του Ωδείου «Πειραϊκός Σύνδεσμος». Έχει σπουδάσει, Θεωρία, Αρμονία, Ιστορία Μουσικής, Μορφολογία, Πρακτικό διδασκαλείο,  Μουσική Δωματίου,  Διεύθυνση Χορωδίας και Ορχήστρας και Πιάνο.

Έχει αποκτήσει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών, από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ολοκληρώνοντας την διατριβή της σχετικά με την σχεδίαση πολυμεσικής εκπαιδευτικής εφαρμογής, για εκμάθηση μουσικής στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Έχει παρακολουθήσει πολυάριθμους κύκλους παιδαγωγικών σεμιναρίων, σχετικών με την εκπαιδευτική δραστηριότητα και την μουσικοκινητική αγωγή με το σύστημα Carl Orff.

Από το 2005, ασχολείται ενεργά στο χώρο της εκπαίδευσης και του θεάτρου, ως καθηγήτρια βιολιού και παιδαγωγός μουσικοκινητικής αγωγής, διδάσκοντας μεταξύ άλλων και στο Εθνικό Ωδείο σε διάφορα παραρτήματα του, σε παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία και σε σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σε χώρους εκπαίδευσης και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών και ενηλίκων, καθώς και σε θέατρα. Έχει συνθέσει, ερμηνεύσει και ηχογραφήσει, μουσική για ταινίες μικρού μήκους.

Έχει συμμετάσχει σε πλήθος συναυλιών και μουσικοθεατρικών παραστάσεων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

2020-09-28T14:59:21+00:00