Τηλ: 210 9374351-210 9374369|info@politexno.gr

Πωλαναγνωστάκη Ευγενία

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1983. Σε ηλικία 6 ετών ξεκίνησε μαθήματα πιάνου στο Δημοτικό Ωδείο Θεσσαλονίκης και συνέχισε τη σπουδή του πιάνου αποφοιτώντας από το Εθνικό Ωδείο με την Ελένη Γιαννακοπούλου και την Μαρία Κανατσούλη. Είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Έργων Υποδομής και του τριετούς μετεκπαιδευτικού κύκλου μουσικοκινητικής C. Orff της Σχολής Μωραΐτη.

Στα πλαίσια των μετεκπαιδευτικών σπουδών έχει παρακολουθήσει σεμινάρια μουσικοκινητικής αγωγής, παραδοσιακών κρουστών, μουσικής σύνθεσης και χορού με τους Barbara Haselbach, Ernst Wieblitz καθηγητές του μουσικού πανεπιστημίου Orff – Institut, Mozarteum του Salzburgκαι με την Δανάη Αποστολίδου- Γκανιέ καθηγήτρια μουσικοκινητικής αγωγής Orff στην Νέα Υόρκη καθώς και με τους Agelika Slavik, Λένα Ροντούλη, Ολυμπία Αγαλιανού, Σοφία Καμαγιάννη, Μαρία Φιλιάνου, Παναγιώτη Καννελόπουλο, Δημήτρη Μαραγκόπουλο, Χάρη Σαρρή, Αλέξη Νόνη, Νένα Παπαγεωργίου και Κατερίνα Σαρροπούλου.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια θεατρικού παιχνιδιού.

Από το 2011 έως σήμερα παραδίδει μαθήματα πιάνου και από το 2016 εργάζεται στην ιδιωτική εκπαίδευση ως δασκάλα μουσικοκινητικής αγωγής, σε παιδικούς σταθμούς -νηπιαγωγεία και σε ωδεία.

2020-09-26T09:05:57+00:00