Τηλ: 210 9374351-210 9374369|info@politexno.gr

Φωτογραφία

Σεμινάρια Φωτογραφίας

Σεμινάριο φωτογραφίας ξεκινάει τον Noέμβριο με τον καταξιωμένο νέο φωτογράφο Θοδωρή Φράγκο.

  • Σημασία όμως έχει να αποθανατίσουμε συγκεκριμένες στιγμές ή συγκεκριμένα τοπία και ανθρώπους με μιά σωστή καλλιτεχνική προσέγγιση.
  • Επαγγελματίας, έμπειρος φωτογράφος σας διδάσκει βασικές αρχές φωτογράφησης.
  • Ανάπτυξη της ικανότητας σας για τέλειες, καλλιτεχνικές φωτογραφίες.
  • Απευθύνεται κυρίως σε αρχάριους για απόκτηση γνώσεων του άψογου χειρισμού της φωτογραφικής μηχανής.
  • Προχωρημένοι ευπρόσδεκτοι για βελτίωση των γνώσεων τους.
  • Διάρκεια μαθημάτων 3 μήνες (13 τρίωρα) για επαρκή και σφαιρική γνώση
  • Κόστος σεμιναρίου 300 ευρώ.

Ντύστε το ερασιτεχνικό σας μεράκι με επαγγελματική γνώση και τις ανησυχίες σας με δημιουργική διάθεση.

Στα μαθήματα αυτά θα μάθετε τα μυστικά της δημιουργικής φωτογράφησης και ψηφιακής επεξεργασίας, από έναν βραβευμένο επαγγελματία, φωτογράφο. Αυτό που τελικά μένει μετά από ένα ωραίο ταξίδι, από μιά χαρούμενη συγκέντρωση ή ένα σημαντικό γεγονός της ζωής μας είναι οι φωτογραφίες, τα ενθύμια αυτά της χαράς και του ενθουσιασμού μας. Μία φωτογραφική μηχανή στα χέρια μας, αιχμαλωτίζει στιγμές πολύτιμες και κάνει αξέχαστες τις συγκινήσεις μας.

Είτε ασχολείστε πρώτη φορά με την φωτογραφία, είτε έχετε αποκτήσει ήδη κάποια οικειότητα με τον χειρισμό της φωτογραφικής σας μηχανής, σίγουρα θα έχετε να διδαχθείτε πολλά ακόμα όσον αφορά την ποιότητα της λήψης και επεξεργασίας φωτογραφιών. Η ψηφιακή φωτογράφηση, σύγχρονη μέθοδος απεικόνισης θεμάτων και προσώπων, αποτελεί μια φωτογραφική μέθοδο εύκολη, σχετικά οικονομική και ευέλικτη, η οποία όμως έχει τα μυστικά της.
Ο επαγγελματίας φωτογράφος θα αναλάβει την εκπαίδευση σας, θα σας εξηγήσει όλες τις λεπτομέρειες της χρήσης της

φωτογραφικής σας μηχανής, θα απαντήσει σε όποια απορία έχετε και θα αναπτύξει τις τεχνικές και καλλιτεχνικές σας ικανότητες, τόσο θεωρητικά όσο και πρακτικά με ποικίλες ασκήσεις. Στην διάρκεια των 3 μηνών (13 τρίωρα), θα καλυφθούν βασικά θέματα φωτογράφησης, τα οποία αφορούν, πως να έχετε χειροκίνητα τον έλεγχο της μηχανής σας, τα μυστικά των εκτυπώσεων και της εμφάνισης, την ψηφιακή επεξεργασία και βασικές τεχνικές χειρισμού για δημιουργική φωτογραφία.

Αξιοποιήστε κατά το μέγιστο την φωτογραφική μηχανή που έχετε στην κατοχή σας και μεταφέρετε, με ένα επαγγελματικό βλέμμα, στους δικούς σας, και όχι μόνο, ανθρώπους, τα μαγικά τοπία στα οποία είχατε την τύχη να βρεθείτε ή θυμίστε τους με ένα καλλιτεχνικό τρόπο τις μοναδικές στιγμές που είδατε και ζήσατε.

2018-01-23T16:27:45+00:00