Τηλ: 210 9374351-210 9374369|info@politexno.gr

Πανταζής Χάρης

Γεννήθηκε στην Αθήνα.

Σε ηλικία 18 χρονών ξεκίνησε τις σπουδές του στο “Κλασικό Κοντραμπάσο” στο Δημοτικό Ωδείο Ζωγράφου με καθηγητή τον Κ. Κουβέλη. Σπούδασε παράλληλα ηλεκτρικό μπάσο με τον Γιώργο Γεωργιάδη στο Ωδείο Music Lab.Η αγάπη του για την σύγχρονη/ μοντέρνα μουσική τον οδήγησε στο Ωδείο Φ. Νάκας από όπου αποφοίτησε με ‘Άριστα” στους τομείς της Μοντέρνας/Jazz μουσικής,J azz αρμονίας, και Jazz θεωρίας καθώς και ιστορίας/ ανάλυσης της Jazz μουσικής.

Από το 2014 επισκέπτεται την Νέα Υόρκη, όπου ζει και εργάζεται σαν μουσικός, παρακολουθώντας σεμινάρια και μαθήματα από πασίγνωστους μπασίστες.

Είναι από τους πιο ενεργούς μουσικούς της γενιάς του καθώς έχει μοιραστεί την σκηνή με όλους τους καταξιωμένους Έλληνες μουσικούς (Γιώργος Κοντραφούρης, Δημήτρης Καλαντζής, Μάνος Αθανασιάδης, Παντελής Μπενετάτος, Μάνος Σαριδάκης, Τάκης Πατερελης, Σπύρος Παναγιωτόπουλος, Γιάννης Φλώρος, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Βασίλης Ξενόπουλος) αλλά και ξένους (Eric Burton, Johnny O’neal, Marc Devine, Murray wall, Dwayne Clemons, Craig Haynes, Barry Harris) εντός και εκτός συνόρων.

2021-08-31T17:26:31+00:00