Τηλ: 210 9374351-210 9374369|info@politexno.gr

Pilates

Pilates

Τα μαθήματα Pilates γίνονται τρεις φορές την εβδομάδα, σε γκρουπ με μέσο όρο 6 άτομα και είναι τόσο πρωινά όσο και απογευματινά σε τιμές προσιτές για όλους.
Τα οφέλη των ασκήσεων Pilates είναι σημαντικά, τόσο για το σώμα όσο και για το μυαλό, αφού έχουν τη δυνατότητα να μειώνουν το άγχος. Πιο συγκεκριμένα, για τις ασκήσεις αυτές απαιτείται αυτοσυγκέντρωση και σωστές αναπνοές, με αποτέλεσμα το σώμα και το μυαλό να εξισορροπούνται, και να λειτουργούν σαν ένα. Έτσι, δίνεται έμφαση στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα των κινήσεων, που είναι ομαλές και συγχρονισμένες.
Δεν απαιτείται σωματική καταπόνηση, ούτε πλήθος επαναλήψεων. Αρκεί ένα μεθοδικό πρόγραμμα ασκήσεων που θα καλύπτει όλες τις ανάγκες του σώματος, θα εκτελείται με ακρίβεια και θα επιβλέπεται από ειδικά εκπαιδευμένους επαγγελματίες.

“Σε 10 μαθήματα θα νιώσετε τη διαφορά, σε 20 μαθήματα θα δείτε τη διαφορά, και σε 40 μαθήματα θα έχετε ένα ολοκαίνουριο σώμα.”
J.H.Pilates

Σήμερα, όλο και περισσότεροι ορθοπεδικοί ιατροί και φυσιοθεραπευτές συνιστούν το Pilates σε ανθρώπους με προβλήματα στην σπονδυλική τους στήλη.
Σας προσκαλούμε λοιπόν, να γνωρίσετε από κοντά τη νέα μας πρόταση στο χώρο που διαμορφώσαμε ειδικά για σας.

2017-11-06T18:04:54+00:00